Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Familie wil Kylian Mbappé in Parijs houden’

Kylian Mbappe lijkt dan toch voor Paris Saint-Germain behouden te blijven. Dit weet de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano te melden. Hij zou een langer verblijf in de Franse hoofdstad verkiezen boven een nieuw avontuur bij Real Madrid. Zondagavond zou hij naar verluidt definitief de knoop doorhakken.

Real Madrid en Paris Saint-Germain zijn de hoofdrolspelers in het getouwtrek rond de 23-jarige Mbappé, dat al het hele seizoen aan de gang is. Spaanse media schreven deze week nog dat het erop leek dat de Madrilenen hem dan toch transfervrij gingen inlijven, maar de doorgaans goed ingevoerde Gianluca di Marzio kwam vrijdagochtend met een tegengeluid.

Volgens hem is een verlenging van zijn aflopende contract bij PSG ‘steeds dichterbij’. De Fransman was al mondeling akkoord met Real, maar de Franse club deed nog een laatste poging door hem een flinke salarisverhoging te bieden. Niet alleen daardoor zou Mbappé nu echter overtuigd zijn. Ook familieleden en anderen die dichtbij hem staan, zouden hem hebben geadviseerd om in Parijs te blijven.

Dat laatste weegt zwaar voor Mbappé, die dus toch op een langer verblijf bij PSG lijkt af te koersen. Een definitieve keuze is er echter nog niet. Verschillende Franse media wisten donderdag te vertellen dat de aanvaller zijn keuze zondagavond, na de laatste competitiewedstrijd van PSG tegen FC Metz, wereldkundig zal maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *