Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV aast op aanvallende middenvelder uit La Liga’

PSV heeft een speler uit de Spaanse competitie op het oog. Het gaat om de Zuid-Koreaanse middenvelder Kang-In Lee, die speelt voor Real Mallorca. Dit weet sportjournalist Matteo Morreto te melden.

Volgens Moretto heeft PSV concurrentie van Sampdoria en Sporting Braga. Afgelopen seizoen speelde Lee degradatievoetbal op het Spaanse vakantie-eiland en wist met zijn ploeg ternauwernood in de hoogste afdeling te blijven. In 30 LaLiga-duels verscheen hij de helft daarvan aan de aftrap. Ondanks zijn offensieve positie in het elftal is Lee tot dusver allesbehalve een goalgetter. Op het profniveau scoorde hij in een seizoen nog niet vaker dan twee keer.

Lee speelt pas een seizoen bij Mallorca, maar de clubleiding zou het liefst willen cashen voor de jeugdinternational. Vorig jaar kwam hij transfervrij over van Valencia, naar verluidt is het talent zo’n acht miljoen euro waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *