Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool komt in actie voor Ibrahim Sangaré’

Liverpool gaat doorzetten voor Ibrahim Sangaré. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van. Zijn club PSV contractueel vast laten leggen dat hij minstens 37.5 miljoen euro op moet leveren; het valt nog te bezien of Liverpool aan dat bedrag wil voldoen.

Leicester en Newcastle hebben al laten weten te twijfelen, maar Liverpool heeft natuurlijk net iets meer financiële stootkracht voor het afkopen van de tot 2025 doorlopende verbintenis van de middenvelder. Directeur John de Jong benadrukte eerder deze week nog dat er ‘een reële kans is’ dat zowel Sangaré als Gakpo in Eindhoven blijft deze zomer, maar mogelijk denkt men daar op Anfield heel anders over..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *