Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV zet constructie op om Cody Gakpo in Eindhoven te houden’

PSV hoopt aanvaller Cody Gakpo nog een jaar voor de club te kunnen behouden. En daarom willen ze een financiele constructie opzetten.

De club zou een ‘goed sportief plan’ hebben voorgelegd aan Gakpo, schetst het Eindhovens Dagblad. Behalve sportieve voorwaarden dient PSV ook financieel over de brug te komen. Een speciale constructie kunnen de Eindhovenaren hem bieden om hem in Nederland te houden. Wanneer Gakpo volgend seizoen vertrekt, kan hij een bonus over zijn eigen transfer verdienen. ‘Als hij voorlopig blijft en een biedende club volgend jaar pakweg veertig miljoen euro voor hem over zou hebben, kan Gakpo zelf een behoorlijk gedeelte van de transfersom incasseren’, klinkt het.

Hoewel technisch directeur John de Jong eerder deze week aangaf dat er geen concrete aanbiedingen op tafel liggen, worden die deze zomer wel verwacht. Arsenal leek een belangrijke gegadigde om Gakpo in te lijven, al grepen The Gunners afgelopen weekend naast Champions League-voetbal: een belangrijke voorwaarde voor de buitenspeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *