Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Utrecht haalt speler op bij Feyenoord’

FC Utrecht aast op de handtekening van Feyenoord-speler Ramon Hendriks. Hier maakt het medium 1908.nl melding van.

Het Twitter-medium schrijft dat Hendriks op huurbasis verhuist naar FC Utrecht, dat ook een optie tot koop heeft bedongen. De deal is nagenoeg rond. De centrale verdediger, die in de zomer zijn 21ste verjaardag viert, hoeft alleen nog maar zijn krabbel te plaatsen en gepresenteerd te worden.

Hendriks had bij Feyenoord weinig uitzicht op veel minuten. De verdediger zat dit seizoen steevast bij de selectie van trainer Arne Slot, maar mocht welgeteld elf keer opdraven (426 speelminuten). In de Eredivisie maakte hij in acht wedstrijden speeltijd, in de Conference League driemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *