Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV gaat zich versterken met doelman uit Zuid-Amerika’

PSV wil zich versterken met de keeper Hugo Souza. Dit weten Braziliaanse media te melden. Hij staat onder contract bij de topclub Flamengo.

De 23-jarige Souza beging de afgelopen tijd een aantal foute en botste zelfs met de aanhang van Flamengo, maar volgens UOL Esporte ziet PSV wel potentie in hem. Intern zou de Eredivisie-topclub inmiddels discussiëren over een officiële aanbieding.

Souza heeft nog een contract tot medio 2025 bij Flamengo. Hij heeft een astronomisch bedrag in zijn overeenkomst staan (zeventig miljoen euro), maar gezien de interesse van PSV lijkt het vanzelfsprekend dat hij voor een véél lager bedrag op te halen valt uit Brazilië.

PSV wil Souza naar verluidt ophalen nu Yvon Mvogo terugkeert naar RB Leipzig. Tegenover PSV TV bevestigde technisch directeur John de Jong al de wens om een nieuwe doelman aan te trekken. “Er zal zeker ook een nieuwe keeper bijkomen, maar we proberen ons op meerdere posities te versterken”, zo liet hij optekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *