Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

ESPN: ‘Manchester United betaalt 90 miljoen voor Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong moet de eerste aankoop worden van Erik ten Hag bij Manchester United. Ze hebben naar verluidt zón 90 miljoen euro over voor de middenvelder van FC Barcelona. Hier maakt het medium ESPN melding van.

De toekomst van De Jong bij Barcelona is nog altijd onduidelijk, dat eventueel wel open zou staan voor een verkoop van de middenvelder. Ook onder meer Paris Saint-Germain en Juventus zouden interesse hebben in De Jong, maar de interesse van United is het meest concreet.

Ten Hag werd eerder deze week al gepresenteerd als nieuwe manager van United. Op zijn eerste persconferentie liet Ten Hag al doorschemeren een ‘megaplan’ te hebben om de club weer terug te brengen naar de top van Engeland en Europa. Daarbij krijgt de Nederlandse oefenmeester een flink transferbudget om nieuwe aankopen te halen. Naast De Jong worden ook de namen van Villareal-verdediger Pau Torres en Ajax-verdediger Jurriën Timber veelvuldig genoemd als mogelijk nieuwe versterkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *