Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Frenkie de Jong krijgt ultimatum van FC Barcelona’

Frenkie de Jong zou een ultimatum hebben gekregen van Manchester United. Ze willen namelijk weten waar ze aan toe zijn en niet maandenlang aan het lijntje worden gehouden.

Daarom zouden de Engelsen contact opgenomen hebben met het kamp-De Jong (diens zaakwaarnemer Ali Dursun, red.) om een ultimatum te communiceren. United wil liever vandaag dan morgen horen of de Nederlandse spelmaker uit het Camp Nou-stadion wil vertrekken of niet. Barça lijkt in ieder geval open te staan voor een robbertje onderhandelen, gezien de financiële problemen in Catalonië. Tegen tachtig miljoen euro zou de werkgever van Memphis Depay en Sergiño Dest geen ‘nee’ zeggen, is het verhaal.

Oefenmeester Xavi Hernández vertelde vorige maand over de toekomst van De Jong: “Frenkie is heel belangrijk voor mij en de club en hij kan een tijdperk markeren met zijn kwaliteiten. Hij is van een heel hoog niveau en moet blijven doorgaan met het maken van doelpunten, geven van assists en het voortouw nemen. Hij kan een van de beste middenvelders ter wereld zijn in de komende jaren. Als het aan mij ligt, blijft hij nog vele jaren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *