Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSG, Barca en Ajax strijden om megatalent’

Ajax wil deze zomer uitpakken met de komst van het zeventienjarige Williot Swedberg. Alleen hebben ze wel de nodige concurrentie. In 2021 werd Ajax ook al gelinkt aan Swedberg. PSV kwam toen eveneens ter sprake, maar Mundo Deportivo rept ditmaal van concurrenten van totaal andere orde. Ook FC Barcelona en Paris Saint-Germain zouden de middenvelder van Hammarby IF willen inlijven.

Volgens Expressen zijn er meer clubs in de race voor Swedberg. Celta de Vigo zou zelfs al een bod van vijf miljoen euro hebben geplaatst, maar de strijd ligt nog open. Interesse van clubs als Ajax, Barcelona en PSG zou hem immers op andere gedachten kunnen brengen.

Hammarby laat weten dat het vooralsnog geen plannen heeft om Swedberg te verkopen. “Het is logisch dat grote clubs Swedberg volgen getuige wat hij op deze leeftijd laat zien”, zo liet sportief directeur Jesper Jansson onlangs optekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *