Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Daley Sinkgraven kan voor klein bedrag weg bij Leverkusen’

Bayer Leverkusen is bereid om Daley Sinkgraven deze zomer voor een klein bedrag te laten gaan. Dit weet het Duitse medium Kicker te melden. De vleugelverdediger heeft namelijk nog maar een contract voor een jaar.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Duitse voetbalblad is Sinkgraven voor drie miljoen euro op te halen. Er zou al voorzichting geïnformeerd zijn naar de 26-jarige vleugelverdediger, die is opgeleid als middenvelder. Bij Leverkusen moet hij landgenoot Mitchel Bakker en Piero Hincapié voor zich dulden in de pikorde.

Sinkgraven kwam in 2019 op voorspraak van toenmalig trainer Peter Bosz naar Leverkusen, dat vijf miljoen euro voor hem betaalde. Hoewel hij een goede periode beleefde bij Die Werkself, groeide hij – mede door blessures – nooit uit tot een vaste basisspeler. Het afgelopen seizoen speelde de door sc Heerenveen opgeleide Nederlander slechts 345 minuten in de Bundesliga, verspreid over twaalf wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *