Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OM seponeert zaak tegen Johan Derksen

Het OM gaat niet langer door met het onderzoek naar het ‘kaarsenverhaal’ van Johan Derksen. Ze hebben onderzoek verricht en diverse personen gesproken maar omdat er niets hard kan worden gemaakt wordt er geen zaak aangespannen tegen ‘De Snor’.

Derksen en zijn kompanen verdwenen twee weken van de buis na alle ophef rondom het kaarsenverhaal, maar draaien – na een goed gesprek met zenderbaas John de Mol – inmiddels al weer een tijdje op volle toeren. In gesprek met RTL Boulevard reageert Derksen op de uitspraak: “Ik heb niks strafbaars gedaan en het was verjaard. Dus ik wist wat de uitkomst zou worden. Het OM wilde voor de bühne laten zien: kijk ons eens deugen. Als je geen strafbaar feit pleegt, kan je ook niet vervolgd worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *