Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marcos Senesi gaat Feyenoord verlaten voor AS Roma’

De kans is groot dat Marcos Senesi deze zomer zal vertrekken bij Feyenoord. Een akkoord met AS Roma ligt namelijk voor de hand te liggen. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport te melden.

Roma zou Senesi deze zomer aan de selectie willen toevoegen. De Conference Leage-beul van de Rotterdammers wil de selectie deze zomer versterken en ziet in de Zuid-Amerikaan de ideale kandidaat. Sterker nog: er zouden zelfs al de nodige contacten zijn geweest.

Volgens het Italiaanse medium ligt er zelfs al een akkoord in hoofdlijnen tussen Roma en Senesi. De salariseisen van de verdediger vormen geen obstakel, maar de transfersom is nog wel een item. Feyenoord zou vijftien miljoen euro eisen en daar wil de Serie A-club vooralsnog niet aan voldoen.

Senesi heeft nog één contractjaar te gaan bij Feyenoord. Er zou een optiejaar zijn, maar de kans is groot dat de Rotterdammers deze zomer besluiten om hem te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *