Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Paris Saint-Germain wil Mourinho halen als nieuwe coach’

Paris Saint-Germain overweegt om José Mourinho binnen te halen. Hier maakt het Engelse medium The Telegraph te melden. De Franse grootmacht wil breken met de huidige manager Mauricio Pochettino.

Aanvankelijk leek Zinédine Zidane de topkandidaat om het stokje van Pochettino over te nemen van PSG, maar hij heeft bedankt en lijkt na het WK de nieuwe bondscoach van Frankrijk te worden. Mourinho is al vaker gelinkt aan PSG, maar omdat Luis Campos de nieuwe technisch directeur wordt in Parijs, wordt de interesse nieuw leven ingeblazen. Campos werkte bij Real Madrid al met Mourinho samen en de twee zijn nog altijd vrienden.

Nadat Roma van Feyenoord won in de finale van de Conference League zwoor Mourinho zijn club trouw. “Ik ga elk aanbod weigeren. Ondanks alle geruchten, zal ik bij Roma blijven. We hebben vandaag geschiedenis geschreven. Eerst ga ik even ergens op een strand uitrusten en nadenken over wat we allemaal hebben bereikt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *