Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mario Gotze staat op het punt te vertrekken bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat het dienstverband van Mario Gotze bij PSV blijft bij twee seizoenen. Hij staat namelijk op het punt om een contract te ondertekenen bij het Portugese Benfica. Hier maakt de krant Record melding van.

Dat Götze vertrekt bij PSV staat al min of meer vast, maar dat de deal met Benfica in een stroomversnelling terecht is gekomen, is wel weer nieuws. Götze heeft een ontsnappingsclausule van vier miljoen euro in zijn contract staan en Benfica is bereid die te betalen. Een persoonlijk akkoord is geen probleem. Volgens Record kan de transfer volgende week al afgerond worden. Bij Benfica wordt Götze meteen een van de grootverdieners, zo klinkt het.

PSV wist twee jaar geleden te stunten met Götze, die op voorspraak van Schmidt naar Eindhoven is gekomen. Mede door blessures kon hij niet continu ingezet worden: Götze kwam tot 47 competitiewedstrijden, waarin hij negen goals maakte en tien assists gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *