Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Georginio Wijnaldum wil terug naar Feyenoord’

Feyenoord zou deze zomer een grote slag kunnen slaan op de transfermarkt. Georginio Wijnaldum zou namelijk openstaan voor een terugkeer in de Eredivisie.

Wijnaldum speelde het afgelopen seizoen voor Paris Saint-Germain maar een succes was dat niet te noemen. De middenvelder moest het vooral doen met een plek op de reservebank. Hij verspeelde zelfs (al dan niet tijdelijk) zijn plaats in het Nederlands elftal. Met het oog op het WK is een transfer voor de 31-jarige middenvelder waarschijnlijk bespreekbaar en Jacobs denkt meteen aan Feyenoord.

“Dat zou een geweldige zet zijn”, stelt de voormalig Feyenoord-trainer in gesprek met RTV Rijnmond. “Hij is nou wel uitgeteld, toch? Ik denk dat Wijnaldum best wel bij Feyenoord zou willen spelen. Hij ziet ook dat hij daar zijn slag kan slaan. Guus Til heeft het Nederlands elftal gehaald. Wat Til doet heeft Wijnaldum allang laten zien.”

Jacobs vervolgt: “Hij is fit, kan een goal maken en goed koppen, vergis je niet. En als je bij PSG op de bank zit is dat geen schande. Het is eigenlijk niet te geloven wat je op die bank daar ziet zitten. Maar hij kan er niets aan doen dat die drie (Kylian Mbappé, Lionel Messi en Neymar, red.) voorin nodig zijn. En op het middenveld en achterin hebben ze balveroveraars nodig. Laat die drie maar staan, al gaat dat wel ten koste van Wijnaldum.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *