Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax troeft PSV op de valreep af voor Kevin Alvarez’

Ajax heeft zich op de valreep in de strijd gemengd om de Mexicaanse verdediger Kevin Alvarez. PSV wil hem graag hebben en zijn al ver met hem maar de Amsterdammers gaan hem nu proberen te kapen.

PSV is de voorbije tijd nadrukkelijk gelinkt aan de rechtsback van Club Pachuca. Na een bericht van de Mexicaanse club rekenden fans in Eindhoven zich zelfs al een beetje rijk, maar volgens de laatste berichten is er nog niets zeker. Sterker nog: rivaal Ajax zou zich inmiddels ook in de strijd hebben gemengd.

Het Mexicaanse medium weet te onthullen dat Ajax en PSV allebei geïnteresseerd zijn in Álvarez. Bij beide Eredivisie-topclubs zou hij samen kunnen spelen met een landgenoot. Naamgenoot Edson Álvarez speelt in Amsterdam, waar Érick Gutiérrez nog altijd op de loonlijst staat in Eindhoven.

Pachuca heeft nog altijd de hoop dat Álvarez tot en met volgend jaar zomer actief blijft voor de club, desnoods middels een huurdeal. Daarvoor is wel een contractverlenging nodig (zijn huidige loopt eind dit jaar af). Ajax en PSV zouden hem echter per direct willen ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *