Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Perr Schuurs overweegt te vertrekken bij Ajax’

Perr Schuurs vertrekt deze zomer mogelijk bij Ajax. De 22-jarige mandekker wil in gesprek met de nieuwe trainer Alfred Schreuder om duidelijkheid te krijgen over zijn positie binnen het team. Hij wil meer aan spelen toe komen en anders overweegt hij te vertrekken uit Amsterdam.

Schuurs laat in gesprek met De Limburger weten dat het gesprek belangrijk is voor zijn beslissing. “Alles zal afhangen van dat gesprek.” Mogelijk ontstaat er meer perspectief voor Schuurs bij een vertrek van Jurriën Timber. De verdediger staat in de belangstelling van Manchester United, maar overweegt ook nog om een jaar langer te blijven in Amsterdam. Dat zou betekenen dat Schuurs opnieuw een bijrol zal moeten vervullen.

Schuurs wil echter liever wekelijks spelen en schermt met concrete interesse van clubs uit grote competities. “Maar mijn zaakwaarnemer onderhoudt die contacten. Ik hou me vooral met Ajax bezig.” De centrumverdediger heeft nog een contract tot medio 2025 bij Ajax, waardoor clubs een transfersom moeten betalen. Schuurs is nog herstellende van een knieblessure en zal zich daarvoor volgende week weer melden op de club om daar verder te werken aan zijn revalidatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *