Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ramon Hendriks verruilt Feyenoord voor Utrecht

Ramon Hendriks verruilt Feyenoord voor FC Utrecht. De mandekker wordt eerst voor een seizoen gehuurd en de club uit de Domstad heeft tevens een koopoptie op hem bedongen. Wordt die optie gelicht dan heeft Feyenoord het eerste recht om Hendriks weer terug te kopen meldt Utrecht op haar clubwebsite.

Hendriks kwam afgelopen seizoen elf keer in actie voor Feyenoord, maar kon niet op een basisplaats rekenen onder trainer Arne Slot. De verdediger kende ook al een verhuurperiode aan NAC Breda, waar hij in het seizoen 2020/2021 tot 22 wedstrijden kwam voor de Parel van het Zuiden.

De verdediger is alweer de zevende aanwinst voor Utrecht, dat eerder al Taylor Booth, Luuk Brouwers, Joshua Rawlins, Nick Viergever, Calvin Raatsie en Vasilis Barkas wist vast te leggen. Technisch directeur Jordy Zuidam ziet in Hendriks een belangrijke schakel voor de achterhoede. “Met Ramon voorzien we onze laatste linie van een nieuwe impuls. We volgen de ontwikkeling van Ramon al geruime tijd met buitengewone belangstelling en zijn content met het feit dat we hem nu in eerste instantie op huurbasis maar met perspectief op een definitieve transfer aan onze selectie kunnen toevoegen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *