Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony transfereert razendsnel naar Manchester United’

Ajax-smaakmaker Antony is hard op weg naar het Manchester United van trainer Erik ten Hag. Hier maakt het medium Goal melding van. De gesprekken zouden al in volle gang zijn.

Naar verluidt zou Manchester United zo’n zestig miljoen euro willen neertellen voor de Braziliaanse buitenspeler van Ajax. Volgens het genoemde medium zou er de komende dagen zelfs al een deal gerealiseerd kunnen worden.

De transfer van Antony zou overigens los staan van de interesse voor Timber. Manchester United hoopt ook de Ajax-verdediger nog steeds in te lijven. Mogelijk treffen zij volgend seizoen één of meerdere oud-Ajacieden, want naast de geplande terugkeer van Donny van de Beek worden ook Christian Eriksen en Frenkie de Jong als kandidaten bestempeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *