Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax kan Bergwijn niet kopen, wellicht een jaartje huren’

Journalist Valentijn Driessen ziet de transfer van Steven Bergwijn naar Ajax somber in. Hij denkt dat er niet meer in zit dan de buitenspeler een jaartje te huren van zijn werkgever Tottenham Hotspur.

“Iedereen roept dat hij 25 miljoen euro moet kosten, maar Spurs is helemaal niet verplicht om hem voor dat bedrag te verkopen. Dat was afgelopen winter ongeveer de prijs”, liet de chef voetbal van De Telegraaf bij Vandaag Inside weten. Transfergoeroe Fabrizio Romano zei onlangs al dat de Londenaren dertig miljoen euro wil ontvangen voor de Amsterdammer, die nog tot de zomer van 2025 vastligt.”

“Waarom zullen zij zich laten dwingen om hem voor 25 miljoen van de hand te doen, als hij nog een contract heeft en nu heel goed presteert bij het Nederlands elftal?”, vervolgt Driessen, die het vrij somber inziet voor de Amsterdammers. “Hij wordt iedere wedstrijd meer waard. Ik denk dat Ajax blij moet zijn als ze hem kunnen huren voor een jaar.”

Bergwijn zelf wil graag naar Ajax komen, bewijst ook persoonlijke akkoord dat er bijna is volgens De Telegraaf. Maandag meldde het dagblad dat er ‘een akkoord op hoofdlijnen’ is met de Oranje-aanvaller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *