Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arie Boomsma haalt uit naar Johan ‘De Snor’ Derksen

De relatie tussen de heren van VI en fitnessgoeroe Arie Boomsma is al jaren niet goed te noemen. Hij krijg het regelmatig zwaar te verduren van o.a Johan Derksen en heeft nu een keertje teruggeslagen.

In gesprek met 7DTV stelt Boomsma niet te zijn geraakt door kritiek. “Natuurlijk doen sommige dingen wel pijn, als iets net niet helemaal klopt en ze er toch mee aan de haal gaan. Dat kan vervelend zijn. Maar je hebt bijvoorbeeld een bepaald voormalig voetbalprogramma waar ik nogal eens over tafel ga (Vandaag Inside, red.), maar dat doet me niks meer. Dat bestaat voor mij niet. Dat merk je ook nergens in je leven.”

Boomsma vervolgt: “Heel vaak denk ik als zulke wat oudere, bittere, bozige mensen wat over me roepen: oké, ik heb drie fantastische kinderen, een vrouw waar ik veel van hou, een mooi bedrijf, ik woon in m’n droomhuis, ik heb niemand in m’n omgeving die ernstig ziek is op dit moment, m’n ouders leven nog. Zo relativeer ik dan een beetje. (…) Ik relativeer dat op het moment vrij makkelijk. Dat is ook wel eens anders geweest in jaren.”

De fitnessgoeroe noemt Derksen, Marcel van Roosmalen, Youp van ’t Hek en Henk Spaan als grote rivalen. “Kijk, er tekent zich natuurlijk wel een beeld af van wat oudere, bozere mannen met over het algemeen een wat rammelende gezondheid. Ja, dan snap ik ook wel dat als je iemand ziet die heel veel plezier heeft in het trainen en gezondheid en dat graag deelt… Ja, dat is moeilijk. Ik vind het ook niet erg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *