Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV-winger Bruma ziet af van transfer naar Botafogo’

PSV-winger Bruma heeft een streep gezet door een transfer naar het Braziliaanse Botafogo. Hier maakt PSV-watcher Rik Elfrink melding van. Hij is journalist van het Eindhovens Dagblad.

Elfrink schrijft maandagavond via Twitter: “Botafogo heeft wel naar Bruma geïnformeerd, maar dat gaat hem nu in ieder geval niet worden voor de PSV-aanvaller. Het is op dit moment geen optie voor hem, klinkt het vanuit zijn entourage. Bruma meldt zich behoudens onvoorziene ontwikkelingen maandag gewoon in Eindhoven.”

PSV haalde Bruma in de zomer van 2019 voor zo’n 12,5 miljoen euro naar de Eredivisie. De aanvaller pikte meteen een aantal doelpunten mee, maar werd nooit een onomstreden schakel in Eindhoven. In zijn tweede seizoen werd hij al uitgeleend aan Olympiakos Piraeus uit Griekenland.

Bruma heeft bij PSV nog een contract voor één seizoen. Zijn marktwaarde is de afgelopen jaren gezakt naar zes miljoen euro, waar hij in 2017 nog ruim het dubbele waard was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *