Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Beerschot wil Ajax verlossen van Hassane Bandé’

Het Belgische Beerschot wil Ajax gaan verlossen van de overbodige aanvaller Hassane Bandé. Probleem is alleen de vraagprijs die de Amsterdammers voor hem vragen.

Hij werd in 2018 voor acht miljoen euro gekocht van KV Mechelen, maar de Burkinees raakte op ongelukkige momenten (zwaar)geblesseerd en kon dus nooit van waarde zijn voor Ajax. Bandé werd door Ajax al eens verhuurd aan FC Thun en recentelijk aan het Kroatische NK Istra, dat de koopoptie niet lichtte.

Volges Het Gazet van Antwerpen kan Bandé tekenen bij Beerschot, maar er is er nog geen uitzicht op een deal. Dat ligt vooral aan het prijskaartje van Ajax, volgens de krant zo’n 700.000 euro. Voor Beerschot is dat momenteel te hoog gegrepen. Bandé ziet een transfer in ieder geval wel zitten. Hij ligt bij Ajax nog vast tot de zomer van 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *