Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mateo Cassierra in gesprek met Zenith Sint-Petersburg’

Mateo Cassierra staat voor een toptransfer. Hij speelt nu in Rusland voor Sochi maar kan nu de overstap maken in dezelfde competitie naar de topclub Zenith Sint-Petersburg. Een snel akkoord zou worden verwacht.

Dat meldt Championat. Cassierra deed het niet bij Ajax en FC Groningen, maar is na zijn avontuur bij het Portugese Belenses helemaal opgeleefd. Bij Sochi is de Colombiaanse spits met veertien goals in 22 wedstrijden een sensatie en nu lonkt voor hem een toptransfer.

Zenit is hard op weg om Cassierra voor meerdere seizoenen te strikken. “De onderhandelingen met Zenit zijn op dit moment nog verre van afgerond, maar we nemen geen aanbiedingen van andere clubs in overweging”, zegt zijn zaakwaarnemer in Russische media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *