Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV krijgt meer geld voor Mario Gotze dan verwacht’

Mario Gotze staat op het punt om PSV te verruilen voor een avontuur bij Eintracht Frankfurt. Die club zou hebben besloten om de clausule te activeren in zijn contract. Hier maakt het mediuum Sky Sport Deutschland melding van.

De gelimiteerde afkoopsom zou (iets) meer dan de vier miljoen euro bedragen waarover de voorbije tijd is gerept. Het Duitse medium meldt dat Eintracht Frankfurt 4,8 miljoen euro gaat betalen voor Götze.

De transfer wordt naar verwachting een dezer dagen afgerond. Götze zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de winnaar van de Europa League. Deze maandag staat bij PSV de eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen op het programma, maar Götze zal niet op De Herdgang te bewonderen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *