Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Romelu Lukaku zal bij Inter weer van nul moeten beginnen’

Romelu Lukaku is dichtbij een terugkeer bij Internazionale. De spits heeft een rampzalig seizoen achter de rug bij het Engelse Chelsea. Ariël Jacobs waarschuwt Lukaku alvast in een gesprek met Het Belang van Limburg.

Volgens de ex-coach van Lukaku bij Anderlecht zal alles anders zijn bij Inter. “Romelu zal bij Inter weer van 0 moeten beginnen. Hij moet bewijzen dat hij terug is. Allereerst is het dus belangrijk om de relatie met de fans terug te winnen en een spits kan dat slechts op één manier doen: doelpunten maken. Als Romelu terugkomt en in elke wedstrijd scoort, wordt alles makkelijker. Maar het is een grote uitdaging voor hem: hij moet zichzelf bewijzen, zowel op trainingen als tijdens wedstrijden.”

Volgens Jacobs is Inter wel de enige mogelijke oplossing voor Lukaku. “De fans zullen veel van hem verwachten dus het ligt allemaal in zijn handen. Romelu moet zich geliefd voelen en bij geen enkel ander team heeft hij zo’n gevoel gehad dat hij bij Milan had. Al komt hij volgens mij ook terug omdat ik denk dat hij geen andere kansen heeft. Met alles wat Chelsea aan hem heeft uitgegeven en het hoge salaris dat hij verdient, is hij zich ervan bewust dat de kansen om te verhuizen gering zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *