Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

AKKOORD: Romelu Lukaku keert weer terug bij Internazionale

Chelsea en Inter Milan hebben een akkoord weten te bereiken over de transfer van Romelu Lukaku. Hier maakt het Engelse medium Sky Sports te melden. Afgelopen seizoen bewandelde hij nog de omgekeerde weg.

Zijn terugkeer op Stamford Bridge bleek geen succes. De Belgische spits had moeite om het net te vinden en botste bovendien hardhandig met manager Thomas Tuchel. Nu staat Lukaku dus voor een terugkeer naar Inter. Volgens de genoemde mediums gaat het om een huurovereenkomst voor de duur van één seizoen. De Italiaanse topclub maakt acht miljoen euro over en daarnaast maakt Chelsea kans op een aantal bonussen.

Het salaris en de presentatiebonussen voor Lukaku zijn al geregeld. Naar verwachting zal de spits volgende week medisch worden gekeurd bij Inter, waarna de transfer afgerond kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *