Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nordin Amrabat dichtbij akkoord met FC Utrecht’

Nordin Amrabat staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Hij is namelijk dichtbij een akkoord met FC Utrecht. Hier maakt Voetbal International melding van.

Onlangs liet Amrabat zelf al doorschemeren terug te willen naar Nederland, maar de aanvaller heeft nog een contract voor een jaar bij het Griekse AEK Athene. Dat kan nog voor de nodige obstakels zorgen om een terugkeer naar de Eredivisie mogelijk te maken. Daarnaast heeft Utrecht de interesse in de aanvaller nog niet bevestigd.

Dat Utrecht hengelt naar de diensten heeft volgens Voetbal International ook te maken met het systeem waarvoor trainer Henk Fraser komend seizoen gaat kiezen. Naar verluidt wil Utrecht gaan spelen met ‘wingbacks’, een positie waarop Amrabat uit de voeten kan. Bovendien kan de ervaren aanvaller ook de spitspositie bekleden. Naast de komst van Amrabat hoopt Utrecht nog een spits aan te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *