Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax pakt 180 miljoen euro met deze drie transfers’

Ajax wil met gigantische vraagprijzen voorkomen dat Lisandro Martinez, Jurrien Timber en Antony deze zomer zullen gaan vertrekken uit Amsterdam. Ze willen namelijk 180 miljoen euro voor het drietal. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De Amsterdammers hebben een prijskaartje van vijftig miljoen euro gehangen om Timber en Martínez. Het centrale duo van de afgelopen seizoenen speelde zich in de kijker van grote Europese verenigingen.

TImber lijkt nog een seizoen bij Ajax te blijven en mag zich mogelijk opmaken voor een nieuw contract. Ook ziet Alfred Schreurder Martínez ook liever niet vertrekken, vandaar dat de Amsterdammers in totaal honderd miljoen euro vragen voor het succesvolle duo.

De absolute klapper moet Antony worden. Manchester United is zoals bekend zeer geïnteresseerd in de diensten van de watervlugge flankenspeler. Engelse media schreven al over een bod tussen de vijftig en zestig miljoen euro, maar dat is volgens de berichtegeving van De Telegraaf nog steeds te weinig. Ajax vraag immers tachtig miljoen euro voor de cashcow.

Volgens de Telegraaf is er met de uitgaande transfers die op de planning staan geen noodzaak voor de Amsterdmmers om te verkopen. Daardoor kan het hoog in de boom gaan zitten en Timber, Martinez en/of Antony alleen laten gaan als een club de absolute hoofdprijs betaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *