Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony wil dat Ajax luistert naar de biedingen op hem’

Het management van Antony heeft Ajax verzocht om te luisteren naar de biedingen die er binnen komen voor hun client. Ajax wil hem niet verkopen en anders alleen tegen de absolute hoofdprijs.

Dat nieuws heeft de zaakwaarnemers van Antony ook bereikt. Ze weten dat de vraagprijs van Ajax hoog is, maar hebben de club toch verzocht om naar biedingen op de international te luisteren. Naar verluidt wil Ajax alleen meewerken aan een exit van Antony bij een bod van tussen de zeventig en tachtig miljoen euro, terwijl Antony zelf droomt van een toptransfer.

Dat Manchester United een oogje heeft op de linkspoot van Ajax, is inmiddels geen geheim meer. Volgens Romano is Erik ten Hag naast de United-leiding ook druk bezig om Antony binnen te halen. The Red Devils zijn echter niet de enige die de aanvaller uit São Paulo op het oog hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *