Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Perr Schuurs en Sean Klaiber gewild op de transfermarkt’

Bij Ajax hebben ze geen basisplaats maar toch is er de nodige interesse in zowel Perr Schuurs als Sean Klaiber. Laatstgenoemde zou kunnen verkassen naar het tweede niveau in Engeland of de Zwitserse competitie. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Voor Schuurs is er belangstelling uit ‘diverse topcompetities’, klinkt het. Om welke clubs het gaat, is niet bekend. Atalanta Bergamo zou hem volgen, maar ook in Duitsland en Engeland staat de Limburgse verdediger er goed op. Mogelijk stijgen zijn speelkansen als Timber voor een Ajax-vertrek kiest. Die kans lijkt op dit moment nog niet heel groot.

Het AD schrijft ook dat Ajax geen nieuwe doelman zal aantrekken deze zomer. Het trio Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter gaat uitvechten wie de nummer één van trainer Alfred Schreuder wordt. Ajax informeerde in een eerder stadium naar Mark Flekken (SC Freiburg) en Jasper Cillessen (Valencia), maar vertrouwt op het huidige keepersbestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *