Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Brentford lonkt voor Kasper Dolberg’

Het Engelse Brentford wil proberen om Kasper Dolberg naar de club te halen. Hier maakt het medium Foot Mercato melding van. Momenteel speelt hij in Frankrijk voor Nice.

Trainer en landgenoot Thomas Frank is ondanks de magere oogst van Dolberg in het afgelopen seizoen (zes goals) erg overtuigd van de meevoetballende kwaliteiten van de oud-Ajacied. Hij zelf wil graag de transfer maken, nu zijn basisplaats bij Nice verloren is gegaan.

Vorig seizoen eindigde Brentford als dertiende op het hoogste niveau van Engeland. In Frankrijk staat Dolberg tot dusver op 24 goals in 85 officiële wedstrijden. In 2019 lapte Nice nog zo’n twintig miljoen euro aan Ajax voor de international.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *