Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Zian Flemming voor recordsom naar Millwall FC

Zian Flemming zet zijn loopbaan voort bij het Engelse Millwall. Hij heeft daar een meerjarig contract ondertekend. Afgelopen seizoen maakt hij met zijn goals en assists furore bij Fortuna Sittard.

Hoewel beide clubs de transfersom niet bekendmaken, lekte vrijdag al uit dat Fortuna bijna het transferrecord van 2,7 miljoen euro zou verbreken. Die staat nog altijd op naam van Mark van Bommmel, die in het seizoen 1999/2000 naar PSV verkaste. Flemming had de binnen- en buitenlandse clubs voor het uitkiezen, maar verkast naar Millwall.

Hij geeft aan dat manager Gary Rowett een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn komst. “De club wilde me afgelopen zomer en in de winterstop al halen, maar dat lukte allebei niet. Deze zomer liet hij weer blijken mij graag te willen hebben”, reageert Flemming op de clubsite van The Lions. “Het is voor mij een grote stap om naar Millwall te komen en naar Engeland, de thuisbasis van het voetbal, te verhuizen”, aldus Flemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *