Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DEFINITIEF: Bryan Linssen tekent bij Urawa Red Diamonds

Bryan Linssen is definitief weg bij Feyenoord. Hij heeft een meerjarig contract getekend bij het Japanse Urawa Red Diamonds. Hij kende een sterk laatste seizoen in Rotterdam, waarin hij in totaal zeventien keer scoorde en tien assists gaf.

In totaal speelde de aanvaller 91 officiële wedstrijden voor Feyenoord na zijn komst in de zomer van 2020. Linssen kwam destijds transfervrij over van Vitesse. Eerder speelde de aanvaller ook nog voor FC Groningen, Heracles Almelo, MVV en Fortuna Sittard.

De aanvaller kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Rotterdam. “Met spelen voor Feyenoord heb ik een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt. De tijd is voorbij gevlogen. Ik kijk niet alleen met een trots gevoel terug op onze prestaties op het veld, maar zal me ook de mensen met wie ik zo fijn heb samengewerkt altijd blijven herinneren. En natuurlijk de supporters en een volle Kuip: dat ga ik enorm missen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *