Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luis Suarez tekent vandaag contract bij River Plate’

Luis Suarez zal deze zomer niet terugkeren bij Ajax. De Uruguayaanse topaanvaller zal vandaag namelijk een contract gaan tekenen bij het Argentijnse River Plate. Dit weet journalist Bruno Vain van DirecTV te melden.

Hij moet bij de Argentijnse grootmacht de opvolger worden van Julian Alvarez. Hij verkast naar de Engelse grootmacht Manchester City. De afgelopen maanden is de aanvaller aan talloze clubs gelinkt. Zo kwam een hereniging bij Ajax meermaals ter sprake, maar volgens TyC Sports heeft de landskampioen besloten om zich terug te trekken als kandidaat. Ook clubs als Aston Villa en Atalanta Bergamo hebben niet doorgepakt, net als clubs als Juventus en FC Barcelona.

Naar verluidt had Suárez een voorkeur voor een langer verblijf in Europa. Het uitblijven van de ideale aanbieding zou de geroutineerde aanvaller echter hebben doen besluiten om in te stemmen met een terugkeer naar Europa. De Uruguayaan zou inmiddels zijn jawoord hebben gegeven aan River Plate en mogelijk zet hij dus maandag al de handtekening onder het contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *