Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV hoopt Savinho volgende al te verwelkomen’

PSV hoopt de Braziliaanse attractie Savinho volgende week al te kunnen verwelkomen. De jonge aanvaller moet op huurbasis gaan overkomen van Manchester City dat hem onlangs overnam van Atletico Mineiro. Maar een akkoord is er nog niet.

Het Eindhovens Dagblad schrijft nu dat de afsluiting bijna daar is: “De technische leiding in Eindhoven slaapt als het om dit transferdossier gaat bijna op twee oren. De 18-jarige nieuweling wordt voor een seizoen gehuurd via Manchester City, maar het is in principe de bedoeling dat hij langer blijft.”

“Er ligt een meerjarenplan onder zijn komst, zoveel is inmiddels duidelijk”, zo vervolgt het ED. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium sluit Savinho waarschijnlijk al aan tijdens het trainingskamp in Mariënfeld (Duitsland), dat tussen 4 en 10 juli op het programma staat.

PSV rekent zich nog niet rijk. Clubwatcher Rik Elfrink schrijft dat er altijd nog laatste ontwikkelingen kunnen zijn en daarom is de Eredivisie-topclub nog voorzichtig. De medische keuring en de definitieve ondertekening lijkt niettemin aanstaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *