Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘James Rodríguez gesignaleerd bij keuringsarts van PSV’

De geruchten rondom de mogelijke komst van James Rodriguez bij PSV blijven aanhouden. Het zou dus daarom zomaar kunnen dat de Eindhovenaren gaan stunten deze zomer. ESPN-commentator Martijn van Zijtveld meldt uit een betrouwbare ooggetuigenverklaring via Twitter dat de international van Colombia is gesignaleerd bij de fysiotherapeut waar PSV alle keuringen doet.

Eerder op de dag verscheen ook op deze site een nieuwsbericht over James Rodríguez nadat De Telegraaf meldde dat de Colombiaan een belangrijke optie was om het middenveld te versterken. Het artikel werd verwijderd nadat De Telegraaf het eigen bericht aanpaste en alleen de naam van Xavi Simons nog noemde als belangrijke optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *