Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREAKING: ‘PSV en Sevilla bereiken akkoord over Luuk de Jong’

Luuk de Jong staat voor een rentree bij PSV. De Eindhovenaren hebben namelijk een akkoord bereikt met zijn werkgever Sevilla. De Spaanse club plaatste in de avond een officieel statement op de eigen website. Daarin werd melding gemaakt van een akkoord met de Eredivisie-club. Het bericht werd kort daarna wel weer van het digitale thuis van de Spaanse club verwijderd, maar de inhoud sprak boekdelen.

De Jong verruilde PSV in de zomer van 2019 voor Sevilla. De Oranje-international kon niet imponeren, maar had wel een groot aandeel in het winnen van de Europa League in 2020. Vooral in de halve finale en de finale liet hij zich destijds gelden.

De Jong speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Barcelona. De Catalanen besloten de koopoptie niet te lichten, waar Sevilla hem graag wilde verkopen getuige zijn volgend jaar aflopende contract. PSV werd de afgelopen tijd al bestempeld als topkandidaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *