Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot duidelijk over aanvaller: ‘Gewoon niet zón goede speler’

Aliou Baldé heeft geen toekomst meer bij Feyenoord. Trainer Arne Slot ziet weinig in de 19-jarige aanvaller. Hij mag dus uitkijken naar een nieuwe club.

Feyenoord speelde zaterdag met de tweede en derde garnituur tegen FC Kopenhagen (0-7 verlies), maar zelfs daar was Baldé niet bij. “Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler”, windt Slot er geen doekjes om tegenover het Algemeen Dagblad.

Baldé werd vorig seizoen verhuurd aan het Belgische Waasland-Beveren, enkele maanden nadat Slot hem publiekelijk was afgevallen. De trainer was naar eigen zeggen niet tevreden over de manier waarop de aanvaller ‘een aantal zaken binnen en buiten het veld invulde’.

Baldé kwam twee jaar geleden vanuit Senegal naar Feyenoord. De linksbuiten speelde onder Dick Advocaat een aantal wedstrijden in de hoofdmacht, maar een doorbraak bleef uit. Hij mag net als onder meer Mark Diemers, Róbert Bozeník en Naoufal Bannis uitkijken naar een nieuwe club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *