Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Matthijs de Ligt wordt ploegmaat van twee transfervrije wereldsterren’

Juventus staat op het punt om twee wereldsterren aan zich te binden. Het gaat om Paul Pogba die uit zijn contract is gelopen bij Manchester United en Angel Di Maria die als laatst voor Paris Saint-Germain speelde. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Volgens Romano is de deal met Pogba, die voor de tweede keer in zijn carrière transfervrij van Manchester United naar Juventus overstapt, al helemaal rond. Voor de transfer van Di Maria moeten nog een paar details gecheckt worden voordat de handtekening gezet kan worden.

Het lijkt nu alleen nog wachten op de officiële aankondiging van de komst van Pogba en Di Maria. Juventus hoopt met het ervaren duo de magere prestaties van de afgelopen seizoenen te doorbreken. Juventus moest dit jaar het landskampioen laten aan AC Milan, terwijl vorig seizoen Internazionale de beste van Italië was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *