Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREKEND: ‘Ajax en Manchester United akkoord over Lisandro Martinez’

Ajax en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Lisandro Martinez. Hier maakt het medium 90min zojuist melding van. Ze betalen naar verluidt vijftig miljoen euro vast voor hem en vijf miljoen aan variabelen.

Zo lijkt er een einde te komen aan de transfersoap rond Martínez. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde dinsdag al dat de onderhandelingen tussen Ajax en Manchester United in de beslissende fase waren beland. De clubs zouden vandaag weer om tafel gaan om de transfer van Martínez te bespreken. De nieuwe onderhandelingen hebben volgens 90min tot een akkoord geleid.

Ajax wilde Martínez eigenlijk niet laten gaan. Maar de verdediger wil zijn loopbaan graag voorzetten in Manchester en de club van Ten Hag is bereid een enorm bedrag op tafel te leggen. De Amsterdammers zouden een vraagprijs van zestig miljoen euro hebben gehanteerd, die bijna werd genaderd door Manchester United. Ajax moet echter genoegen nemen met iets minder.

Ajax en Manchester United zijn deze transferzomer nog niet van elkaar verlost. De club uit de Premier League wil namelijk ook Antony overnemen. Wat betreft de Braziliaanse aanvaller is een deal niet nabij. Ajax verlangt liefst tachtig miljoen euro voor Antony. Een enorm bedrag, dat Manchester United niet afschrikt. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter nog groot. Chelsea zou ook geïnteresseerd zijn in de negenvoudig international van Brazilië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *