Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Uitblijven Senesi-transfer schuld van Feyenoord’

Danilo Caravello, één van de zaakwaarnemers van Marcos Senesi heeft zich uitgelaten over de toekomst van zijn client. Hij stelt namelijk dat het uitblijven een transfer van de mandekker te maken heeft met de opstelling van zijn werkgever Feyenoord.

In gesprek met het Italiaanse SerieANews.com vertelt Caravello uitgebreid over de stand van zaken rondom Senesi. “Marcos is een sterke speler en een Argentijns international”, begint de agent. “Het grote obstakel blijft zijn prijskaartje, want onderhandelen met Nederlanders is nooit gemakkelijk. Senesi is een speler waar veel teams aandacht voor hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht.”

“Er kan namelijk geen akkoord worden bereikt, of Feyenoord wil hem niet verkopen”, vervolgt Caravello. “Ik ben niet verrast door geruchten over de interesse van Newcastle United, zeker niet als we naar de waarde van Marcos kijken. Als Engelse clubs hem willen halen, dan zal dat lukken: ze hebben een hoger transferbudget dan clubs uit andere landen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *