Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax gaat miljoenenflop dit seizoen een kans geven

Vleugelaanvaller Hassane Bandé werd jaren geleden voor maar liefst 8,5 miljoen euro overgenomen van KV Mechelen maar overtuigen kon hij nooit. Toch wil de nieuwe trainer Alfred Schreuder hem een nieuwe kans geven.

Het medium AS schrijft: “Tot op heden maakte Bandé nog geen minuten voor het eerste elftal van Ajax. Wel was hij onlangs mee op trainingskamp naar De Lutte. Tijdens de oefenwedstrijden die Ajax tot nu toe speelde maakte Bandé echter nog geen minuten. Dit heeft te maken met het feit dat men wacht op de activatie van zijn werkvergunning. Deze werkvergunning zou binnen enkele dagen geregeld moeten zijn, waardoor Bandé daarna weer speelgerechtigd is voor Ajax.”

Gezien het contract van Bandé, die ooit acht miljoen euro kostte, na komend seizoen afloopt, zou Ajax zelfs denken aan contractverlenging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *