Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREKEND: Ajax verkoopt Martinez voor 64 miljoen euro aan United

Ajax heeft een fortuin gepakt met de verkoop van mandekker Lisandro Martinez. De Amsterdammers vangen maar liefst 64 miljoen euro voor hem. 54 miljoen euro vast en 10 miljoen extra aan bonussen. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Volgens De Telegraaf heeft algemeen directeur Edwin van der Sar de gesprekken in de juiste richting geduwd waardoor Ajax een forse transfersom aan de deal overhoudt. Ajax kocht Martínez drie jaar geleden voor zeven miljoen euro. En omdat de speler zelf dolgraag naar Manchester United wilde, was een transfer niet meer tegen te houden. Dat zou ook niet verantwoord zijn.

Martínez is vrijdag naar Manchester gevlogen om de deal af te ronden. In Engeland ligt een contract voor vijf seizoenen voor hem klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *