Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DONE DEAL! Matthijs de Ligt verruilt Juventus voor Bayern Munchen

Matthijs de Ligt heeft zijn droomtransfer te pakken. De mandekker zal Juventus gaan verruilen voor een avontuur bij Bayern Munchen. Dit heeft zijn zaakwaarnemer zelf bevestigt. De Ligt is momenteel zelf in Duitsland om de overgang rond te maken.

“Het gaat gebeuren”, zegt Rafaela Pimenta, de vrouw die na het overlijden van Mino Raiola zijn taken heeft overgenomen, tegenover Sport Italia. De Braziliaanse behartigt ook de belangen van Pogba. “De Ligt is blij en Pogba is ook blij. We zijn Juventus enorm dankbaar. Directeuren Maurizio Arrivabene en Federico Cherubine hebben geweldig werk geleverd. Alles is perfect.”

De Ligt maakt naar verluidt voor een bedrag van zeventig miljoen euro plus een bonus van tien miljoen euro de overstap naar Bayern München. De voormalig Ajacied gaat zijn handtekening onder een contract tot medio 2027 zetten in de Allianz Arena. In München wordt de centrale verdediger herenigd met ex-ploeggenoten Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Eerstgenoemde maakte transfervrij de overstap van Ajax naar Duitsland. Der Rekordmeister betaalde Ajax zo’n 25 miljoen euro voor Gravenberch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *