Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord heeft Mexicaanse spits (21) in het vizier’

Feyenoord heeft een nieuwe spits op het oog. Het gaat om de Mexicaan Santiago Giménez. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij speelt momenteel voor Cruz Azul en maakte afgelopen weekend nog een fraaie goal voor zijn club. Nu lonkt er een overstap naar Rotterdam.

Feyenoord zag de Mexicaanse spits al meermaals aan het werk en intern zou ‘vrijwel de gehele organisatie’ overtuigd zijn geraakt van diens kwaliteiten, met de nadruk op zijn slagvaardigheid voor het vijandelijke doel.

Feyenoord heeft op dit moment alleen Danilo Pereira in huis als centrumspits. Linssen maakte deze zomer de overstap naar Japan, waar Dessers terugkeerde naar zijn eigenlijke werkgever KRC Genk. Er staat zodoende nog een vacature open voor de spitspositie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *