Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DONE DEAL: Sparta contracteert 14-voudig Oranje-international

Jonathan De Guzman heeft een éénjarig contract ondertekend bij Sparta. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Een opvallende move want de 34-jarige middenvelder is een 14-voudig international van Oranje.

sluit vrijdag al aan bij de selectie van Sparta-trainer Maurice Steijn en traint direct mee. Sparta was achter de schermen al langer bezig met de komst van de middenvelder, die zelf ook open stond voor een terugkeer naar de Eredivisie. Het AD schrijft dat de eerste contacten al enkele weken geleden zijn gelegd tussen beide partijen.

De oud-Feyenoorder komt over van het Griekse OFI Kreta. De middenvelder kwam het het afgelopen seizoen negentien keer in actie voor de Grieken en kwam daarin tot één assist. Eerder kwam de 34-jarige De Guzman uit voor clubs als Villareal, Napoli en Eintracht Frankfurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *