Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Meerdere clubs willen Feyenoord aftroeven in strijd om Gimenez’

Feyenoord wil zich op korte termijn graag gaan versterken met de Mexicaanse spits Santiago Gimenez en de technisch directeur van zijn club Cruz Azul heeft de interesse van de Rotterdammers bevestigt. Alleen zijn ze niet de enige club die azen op zijn handtekening.

Naar verluidt bracht Feyenoord eerder deze week een bod uit van drie miljoen euro op de aanvaller, in ruil voor vijftig procent van de transferrechten van Giménez. Technisch directeur Jaime Ordiales is bezig aan zijn laatste maand als technisch directeur bij de Mexicaanse club, maar wil het onderste uit de kan halen in de onderhandelingen. “Er is niet alleen interesse van dat team (Feyenoord, red.), er zijn verschillende geïnteresseerde partijen. Zolang ik doorga bij Cruz Azul, zal ik proberen de beste overeenkomst te bereiken”, zei de bestuurder op een persconferentie.

De Mexicaanse competitie is inmiddels drie speelrondes onderweg. In al die duels speelde Giménez: hij liet daarin drie doelpunten aantekenen. Vorig seizoen stokte de teller op zeven treffers en twee assists in 42 officiële duels. Bij Feyenoord moet de in Argentinië geboren Mexicaan de concurrentie aangaan met Danilo, die deze zomer transfervrij werd overgenomen van Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *