Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hertha BSC meldt zich bij Jean-Paul Boëtius’

Mocht Feyenoord zich nog willen versterken met Jean-Paul Boëtius dan zullen ze snel moeten handelen. Hertha BSC wil hem namelijk ook transfervrij contracteren. Hier maakt het Duitse medium Kicker melding van.

Boëtius traint ondertussen mee met Feyenoord. “Dit is een speler die al vanaf zijn zesde voor Feyenoord speelde en veel voor de club betekend heeft. Hij vroeg of hij met ons kon meetrainen, daar hebben we voor een bepaalde periode de ruimte voor gegeven”, schetste trainer Arne Slot zondag de situatie.

“Omdat we nog niet zo’n brede selectie hebben, we veel gebruik maken van jeugdspelers en hij dagelijks meetraint, kan hij ook zijn speelminuten bij ons maken. Het heeft ook te maken met de breedte van onze selectie. Dat is de situatie. We bieden hem de ruimte om mee te trainen en natuurlijk kijk je daar met interesse naar, maar hij speelt op een positie waar we vrij goed bezet zijn. Mensen kennen Boëtius als linksbuiten, maar in Duitsland speelde hij vooral achter de bal. We zijn op dit moment op zoek naar wat spelers voor de bal”, zegt Slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *