Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord verwacht Fredrik Aursnes snel te verkopen’

Feyenoord verwacht snel Fredrik Aursnes te verkopen aan het Portugese Benfica. Volgens het medium 1908 moet de transfer deze week rondkomen.

Arne Slot was zondag voorafgaand aan het oefenduel tegen Osasuna tegenover de camera van ESPN duidelijk: Indien Feyenoord zijn sterkhouder op het middenveld verliest aan O Glorioso, moet er vervanging komen op de ‘6’ positie. Feyenoord verkent deze markt ondertussen al. Eerder werd Quinten Timber vastgelegd, maar Feyenoord wil hem iets dieper op het middenveld zetten.

Aursnes ziet de stap naar Portugal zitten: Hij is overtuigd geraakt van de gesprekken met trainer Roger Schmidt en wil Champions League voetbal spelen. Feyenoord hoopt een deal te kunnen sealen met de Portugezen voor een dikke €15.000.000 met daar bovenop bonussen én een doorverkooppercentage. Bij een deal moet er nog een klein gedeelte afgestaan worden aan zijn oude club Molde FK en derden, waaronder de zaakwaarnemer(s). Aursnes kwam 11 maanden geleden over voor €450.000 vanuit de Noorse Eliteserien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *